Prezentare
Galerie Foto
Configurator
Descarca Brosura
Schimba Modelul

Noul C4
 

TEHNOLOGIA őN SLUJBA DUMNEAVOASTRA

Silueta noului CitroŽn C4 este dinamica si eleganta. Liniile sculpturale atrag imediat atentia privitorilor. Stilul interiorului sugereaza calitatea, confortul si tehnologia de ultima generatie.

Conceput pentru facilitarea conducerii, noul CitroŽn C4 ofera o placere unica in timpul calatoriei. Astfel, postul de conducere imbina in mod armonios detaliile ergonomice cu designul atragator. Confortul este cuvantul de ordine la bordul vehiculului datorita noii cutii de viteze mecanice pilotate si manetei de schimbare a vitezelor Ė o adevarata bijuterie tehnologica. Un compartiment de depozitare central cu deschidere prin culisare include un vast spatiu refrigerat si un loc dedicat dispozitivului Connecting Box (priza jack si port USB).

Cotiera centrala dintre scaunele din fata este prevazuta cu o priza electrica de 230 V (putere maxima 120 W) extrem de practica si inovatoare.

Noul CitroŽn C4 propune un confort in pozitia asezat inedit in segmentul din care face parte, fiind echipat cu scaune fata cu functie de masaj si reglare electrica a suportului lombar.

Debitul de aer distribuit in habitaclu de sistemul de climatizare automata poate fi reglat pe trei niveluri. Acesta este prevazut, de asemenea, cu o functie REST, mentinand ventilatia in habitaclu mai multe minute dupa oprirea motorului.

Ambianta sonora este unica si poate fi personalizata cu 4 game de sunet. Datorita sistemului audio inovator cu efect de spatializarea a sunetului, veti avea parte de o calatorie linistita si relaxata. Odata instalat la bordul noului CitroŽn C4, nu veti mai dori sa parasiti vehiculul.

SIGURANTA ACTIVA SI INOVATOARE

Noul CitroŽn C4 este prevazut cu tehnologii inovatoare pentru a va asigura in primul rand cele mai bune conditii de siguranta. Vehiculul este echipat cu o inovatie importanta: sistemul de supraveghere a unghiului mort. Functie de siguranta activa prin excelenta, aceasta tehnologie va informeaza, in timpul deplasarii, in legatura cu eventuala prezenta a unui vehicul sau a unei motociclete in unghiul mort prin intermediul a 4 senzori integrati in barele de protectie fata si spate. Un LED de avertizare integrat intr-una din oglinzile retrovizoare exterioare se aprinde.

Dar noul CitroŽn C4 este echipat, de asemenea, cu o functie extrem de utila in traficul urban: masurarea spatiului de parcare disponibil. Putand fi activata prin intermediul comenzii de pe volan, aceasta functie va informeaza imediat daca vehiculul dumneavoastra se incadreaza in spatiul de parcare liber si specifica chiar si gradul de dificultate a manevrei care trebuie efectuata. Cu ajutorul sistemului de asistare la parcare cu senzori fata si spate, parcarea laterala este acum o simpla joaca de copii.

Mentinand pe loc vehiculul in mod automat timp de 2 secunde dupa eliberarea pedalei de frana, sistemul de asistare la pornirea in rampa asigura porniri fara probleme pe suprafete inclinate.

Nimic nu este lasat la voia intamplarii cand vine vorba de confortul si siguranta dumneavoastra. ?i pentru linistea dumneavoastra sufleteasca in timpul deplasarii, noul CitroŽn C4 este echipat cu doua tehnologii suplimentare. Sistemul electronic inteligent ESP si Controlul Inteligent al Tractiunii, care stabilizeaza vehiculul in viraje si sistemul de avertizare privind depasirea accidentala a benzii de mers (AFIL), care avertizeaza conducatorul auto prin vibratii ale pernei scaunului acestuia in legatura cu depasirea unui marcaj alb.

Puteti calatori linistit.

NIVEL OPTIM DE CONFORT

In primul rand, placerea vizuala. La bordul noului CITROEN C4, totul este frumos, rafinat, ingrijit.

O simpla privire asupra scaunelor cu aspect moale si primitor se transforma intr-o invitatie de a urca la bordul vehiculului. Apoi, placerea pur si simpluÖ materiale elegante si delicate, confortul acustic si vastul spatiu interior.

In noul CITROEN C4, senzatia este de confort si o stare de bine.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL