Prezentare
Galerie Foto
Configurator
Schimba Modelul

C0
 

Consum zero de benzina, zero emisii de CO2, zero zgomot

Cu C-ZERO, CITRO╦N isi imbogateste oferta pe segmentul vehiculelor mici oferind o solutie 100 % electrica. Aceasta noua citadina a fost conceputa pentru a facilita deplasarile in mediul urban: dimensiuni mici, incarcare rapida si autonomie suficienta pentru a acoperi toate traseele cotididene, totul intr-o liniste deplina. O adevarata concentrare de tehnologie si creativitate pentru a raspunde inca de astazi cerintelor de maine.

Cu mai mult de 5 500 de vehicule electrice deja produse, CITRO╦N dispune de o experienta recunoscuta pentru a fi actor de primul rang pe aceasta piata care va creste puternic in anii care vor urma.Urmand a fi comercializat in cursul ultimului trimestru al 2010, CITRO╦N C-ZERO, dezvoltat in colaborare cu Mitsubishi Motors Corporation (MMC), este a doua oferta a Marcii in ceea ce priveste vehiculele electrice, alaturi de Berlingo First Electrique, dezvoltat cu Venturi.

Angajata de cativa ani intr-o politica de reducere a consumului de carburanti si a gazelor cu efect de sera, marca CITRO╦N, care figureaza printre liderii constructorilor angajati in protectia mediului inconjurator, adauga C-ZERO gamei sale. CITRO╦N duce astazi o politica ce respecta mediul inconjurator prin:-C3 si DS3 care propun chiar de la lansare versiuni cu emisii de 99 g de CO2 pe km.

Vehicul in totalitate electric, CITRO╦N C-ZERO este dotat cu un motor sincronizat printr-un magnet permanent care genereaza 47 kW sau 64 CP CEE de la 3000 la 6000 rot/mn. Cuplul maxim de 180 Nm este disponibil de la 2 000 rot/mn. Puterea este transmisa catre rotile din spate cu ajutorul unui reductor mono-viteza.Alimentarea motorului este asigurata de baterii de ultima generatie de tip Lithium-ion de 330 volti, compusa din 88 de celule 50 Ah (pentru o energie imbarcata de 16 kWh), montate in centrul vehiculului.

Reincarcarea bateriilor la CITRO╦N C-ZERO este usoara: este suficienta racordarea cordonului de alimentare la o priza de 220V. O incarcare completa necesita 6 ore, in timp ce o incarcare la 80% este posibila in doar 30 de minute prin utilizarea unei borne exterioare care furnizeaza un curent electric monofazic de 125 Amperi la 400 Volti pentru o putere ajungand la 50 kW.

CITRO╦N C-ZERO este perfect adaptat pentru a satisface orice tip de intreprindere - administratii, colectivitati, flote de companii - si in egala masura clientii persoane fizice aflati in cautarea unui vehicul care propune o economie exceptionala la utilizare. Avand 4 locuri – datorita ampatamentului de 2,55m – si un portbagaj cu o capacitate de 166 litri, vehiculul beneficiaza de o silentiozitate impresionanta la functionare si propune multiple echipamente care asigura confort si siguranta: directie asistata, ABS, ASR, ESP, geamuri electrice, 6 airbag-uri, sistem telematic pentru apelul de urgenta si climatizare, acestea fiind cele mai semnificative din dotarile standard.

Cu o lungime de 3,48 m si raza de bracare de 9 m, CITRO╦N C-ZERO se strecoara in orase cu o mare usurinta. Performantele sale (viteza maxima de 130km/h atinsa in aproximativ 15 secunde si preluarile de la 60 la 90 km/h in 6 secunde) si autonomia acesteia de aproximativ 130 km (in functie de ciclul mixt normalizat) ii permit de asemenea sa se aventureze fara probleme si in afara oraselor.In Franta, 70% din traseele cotidiene, in timpul saptamanii, reprezinta mai putin de 30 km, pentru o medie globala de 40 km.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL