Prezentare
Galerie Foto
Configurator
Descarca Brosura
Schimba Modelul

DS3
 

CITROËN DS3 inaugureaza din punct de vedere stilistic linia DS, o gama de produse distinctive cu un design mai radical, care va fi comercializata in paralel cu gama principala, traditionala, a Marcii. Asa cum sugereaza si numele sau (DS - Distinctive Spirit), aceasta linie de produse este un simbol al creativitatii si tehnologiei CITROËN.

DS3 este un vehicul puternic, cu un aspect chic si pe care clientii il vor putea personaliza printr-o intreaga gama de accesorii si elemente de stil. Proaspat si modern, cu performante dinamice apreciabile si oferind un confort deosebit, DS3 este de asemenea un vehicul cu un design inteligent, a carui modularitate se adapteaza oricarei situatii.

DS3 ... o experienta la volan diferita

Prin stilul sau sculptural si liniile neobisnuite, DS3 emana atractie. Este un vehicul distinctiv, cu o personalitate puternica construita pe elemente originale cum ar fi plafonul „fluid", linia mediana tip „aripa de rechin" care dinamizeaza aspectul vehiculului si care se termina in farurile cu LED-uri, o semnatura luminoasa a vehicululi. DS3 prezinta o atmosfera unica in interior, care imbina eleganta si tehnologia: instrumetarul sofisticat - plansa de bord cu 3 cadrane, comenzile aflate la indemana soferului, pozitia la volan joasa si design-ul scaunelor creand senzatia de cockpit. Elementele cromate contribuie la impresia generala de vitalitate, lux si distinctie.

Un alt aspect inovator al modelului DS3 este versatilitatea design-ului sau. Dimensiunile sale exterioare (lungimea de 3.95 m, latimea de 1.71 m si inaltimea de 1.46 m) denota arhitectura sa inteligenta. Plansa de bord este plasata mai sus pentru a extinde spatiul pentru picioare, iar scaunele cu spatar subtiat si designul partii din spate ofera un spatiu deosebit de incapator pentru pasageri. Prin aceste artificii arhitecturale, clientii pot beneficia de 5 locuri in vehicul, spatii extinse de depozitare (care includ torpedoul de 13 litri si portbagajul incapator de 285 l).

DS3... un design distinct

DS3 reprezinta mai multe vehicule, fiecare creat de o alta persoana, dupa propriile gusturi. Posibilitatile de personalizare exterioara includ: plafonul, caroseria, carcasa retrovizoarelor si jantele. La interior, clientii pot alege modelul plansei de bord, al terminatiei schimbatorului de viteze, dar si dintr-o gama larga de culori, texturi si materiale ale elementelor de interior. Si pentru o personalizare completa, unica si distincta, clientii pot opta pentru una dintre cele 4 teme de personalizare a plafonului, care se regaseste si in interior pe covorase: Urban Tribe, Perle, Zebra si Vibe.

DS3... modernitate si placerea de a conduce

DS3 se remarca si prin calitatile sale rutiere, combinand placerea de a conduce si utilitatea pentru drumurile zilnice. DS3 are un comportament rutier sigur, obtinand 5 stele EURO NCAP in urma testelor, precis, fiind usor de manevrat si dovedind o reactivitate deosebita. Confortul este unul dintre atuurile sale, DS3 stabilind noi standarde in acest domeniu, pe segmentul sau.

DS3 va fi propus la lansare in 5 versiuni de motorizare, toate conformandu-se standardelor Euro V:
- 2 motoare diesel HDi dotate cu filtru de particule, dezvoltand 110 CP si 90 CP
- 3 motoare pe benzina: THP 150 CP, VTi 120 CP si VTi 95 CP

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL