Prezentare
Galerie Foto
Configurator
Descarca Brosura
Schimba Modelul

Noul C3
 

Noul C3 isi afirma personalitatea din primul moment. Desi pastreaza la baza rotunjimile si senzatia de protectie ale versiunii anterioare, acestora li se asociaza un caracter mai dinamic datorita liniilor ferme si mai fluide. Stilul s?u castiga dinamism, prim multiplicarea liniilor incisive, mai fluide si mai aerodinamice. Noul C3 seduce prin stilul sau, prin rafinament. Materialele utilizate sunt de cea mai buna calitate, dovada fiind si plansa de bord, subliniata discret de o banda transversala gri satinat sau aluminiu stralucitor si de diferitele elemente de decor cromate.

Interiorul noului C3 a fost inspirat de vehiculele premium, CITROňN oferind astfel clientilor sai cel mai inalt nivel de confort. Stilul interior al noului C3 sugereaza fluiditate si dnamism, caracteristici sugerate de designul orizontal al tabloului de bord, de volanul sculptat, precum ?i reorientarea comenzilor centrale. Tabloul de bord opteaza pentru un design retro, chic ?i sugereaza inalta tehnologie. Materialele sale sunt de o calitate impresionanta. Diversele accesorii cromate ale plansei de bord, consola centrala vopsita in negru stralucitor si scaunele din piele, ofera un plus de rafinament interiorului.

O ARHITECTURA INTELIGENTA

Noul C3 se inscrie printre cele mai compacte modele din segmentul sau. Cu lungimea de 3,94 m, latimea de 1,71 m si raza de bracare de 10,2 m, noul C3 dispune de dimensiuni perfect adaptate utilizarii in oras. Exteriorul compact nu afecteaza habitabilitatea. Creativitatea a fost un criteriu riguros Ón faza de proiectare a acestui sedan cu 5 locuri. Astfel, acesta ofera pasagerilor sai un spatiu generos la picioare pentru pasagerul din dreapta fata, in primul rand prin decuparea plansei de bord ceea ce ii permite sa avanseze cu scaunul 8 cm in plus fata de sofer mentinand acceasi pozitie confortabila si eliberand totodata spatiu pentru pasagerii din spate si un spatiu optim pentru pasagerii din spate prin subtierea spatarului scaunelor fata, ei castiga astfel 3 cm si prin inaltarea lor, aceasta pozitie semi-inalta facilitand accesul si vizibilitatea soferului totodata.

Noul C3 dispune si de un portbagaj generos, cu un volum de 300 de litri. Portbagajul a fost de asemenea optimizat, acesta avand acum o inaltime redusa la 22,7 cm si o latime de 104 cm. Pentru o capacitate optima de Ónc?rcare, bancheta spate este fractionabila 2 / 3 - 1 / 3 si pliabila. Interiorul noului C3 mai beneficiaza si de alte numeroase spatii de depozitare ingenioase care pot fi completate cu o cotiera centrala, in 2 parti, sau un sertar culisant sub scaunul pasagerului din fata.

O EXPERIENTA LA VOLAN DIFERITA

Aceasta noua experienta propusa de CITROňN culmineaza cu parbrizul « Zenith ». Prin lungimea exceptionala, acest parbriz, inovatie CITROňN, mareste campul vizual al soferului si pasagerului fata cu 80° in sus, traversa superioara disparand. Asociat unor montanti subtiri, parbrizul da senzatia de vizibilitate nelimitata tuturor pasagerilor. In premiera, un degrade progresiv  de 25 cm in partea superioara a parbrizului permite tranzitia lina de la protectia solara a pasagerilor din fata spre transparenta totala pentru pasagerii din spate. In cazul in care soarele este puternic se pot utiliza cele 2 parasolare rigide, cu un mod de utilizare simplu si intuitiv, si permit alegerea unei protectii integrale sau partiale. Berlina cu cel mai mare parbriz si cu cel mai scurt plafon ofera noi senzatii la volan.

Noul C3 este si un vehicul modern. Alaturi de sistemul audio RD4 cu mp3, de Conecting USB Box (compus din priza USB + jack, compatibil iPod, kit hands-free Bluetooth ®) si de sistemul de navigatie MyWay, noul C3 propune un sistem hifi inedit care ii transfera pe pasageri intr-o adevarata sala de concert. Hifi System ® nu numai ca ofera performante acustice exceptionale, dar va seduce de asemenea si prin pretul competitiv. Echipat cu tehnologie "streaming audio", Connecting box-ul permite ascultarea muzicii stocate pe laptop f?r? a fi necesara conectarea la sistemul audio. Pasagerii pot asculta cântecele preferate stocate in telefon si pe iPod. Sistemul de navigatie MyWay presupune un GPS cu perimetrul Europa, un sistem audio CD compatibil cu fi?iere MP3 sau WMA si un sistem handsfree Bluetooth ®.

PRESTATII DINAMICE REMARCABILE

Noul C3 prezinta in primul rand un comportament rutier in perfecta concordanta cu tipul sau si pretentiile Marcii. Acesta se traduce prin siguranta prioritara, usurinta de a il conduce si nivelul ridicat de confort oferit. Noul C3 se caracterizeaza printr-o stabilitate excelenta in viraje si printr-un raspuns rapid la comenzi in cazul manevrelor de evitare sau de urgenta, oferind astfel soferului sentimentul de usurinta la condus si de stapanire a vehiculului.

C3 ofera un nivel ridicat de siguranta activa, datorita comportamentului rutier sigur si sistemului de franare performant. In situatii dificile, un ansamblu complet de sisteme electronice de asistenta la condus intra in actiune. C3 Picasso este echipat in serie cu ABS si sistem de asistenta electronica la franare (REF), completate de sistemul de asistenta la franarea de urgenta (AFU). Pentru a garanta un nivel de siguranta ireprosabil, este disponibil de asemenea si ESP-ul, sistemul de control dinamic al stabilitatii, in echiparea standard sau optional, pentru intreaga gama. Dincolo de comportamentul rutier exemplar, nivelul de siguranta pasiva face parte dintre atuurile noului C3. Acesta dispune din serie, inca de la al doilea nivel de echipare, de 6 airbag-uri (sofer, pasager fata, laterale si cortina), precum si de cruise control. Cele 5 locuri beneficiaza de centuri de siguranta in 3 puncte de ancorare, dotate cu un sistem de limitare a efortului. In cele din urma, pentru a transporta copiii in conditii de deplina siguranta, cele doua locuri pentru pasagerii din spate, sunt propuse in standard, pe toate nivelurile de echipare, prinderi de tip ISOFIX.

Noul C3 beneficiaza de 7 motorizari ecologice si economice: 3 motoare HDi (70 CP, 90 CP si 110 CP dotat cu filtru de particule) si 4 motoare pe benzina Euro V (1,1i; 1.4i; VTi 95 si VTi 120). In paralel si ca raspuns la preocuparile tot mai mari pentru condusul ecologic si economic, noul C3 beneficiaza de asistenta la economia de combustibil, prin intermediul unui indicator de schimbare a treptei de viteza (ICR).

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL