Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Descarca Brosura
Schimba Modelul

C3 Picasso
 

Sarm diabolic

C3 Picasso poarta amprenta creativitatii centrului de design CITROËN si se remarca prin stilul indraznet si structura inovatoare. Interiorul este foarte aerisit si spatios in comparatie cu dimensiunile exterioare compacte. Designul modular al noului model il face sa fie intuitiv si usor de folosit, transformandu-l intr-un vehicul versatil care satisface toate nevoile de calatorie si life style. Propulsat de o gama de motoare eficicente, economice si ecologice, C3 Picasso ofera celui de la volan placerea si agilitatea pe care si-o doreste.

CITROËN a reusit sa imbine calitatile in antiteza: rotund vs. patrat, forta vs. sarm, modernism vs. caracter retro, si volum generos vs. linii fluide pentru a crea un vehicul cu un stil ametitor si o personalitate aparte si atragatoare. Stilul si designul functional al noului C3 Picasso exprima scopul fundamental pentru care a fost creat acest vehicul: confortul pasagerilor in orice moment si in orice situatie.

Mic la exterior, mare la interior

Cu structura sa inovatoare, C3 Picasso este foarte spatios in interior, in ciuda dimensiunilor exterioare foarte compacte. Cu o lungime de 4,08 m, 1,73 m latime si 1,62 m inaltime, partea din fata este surprinzator de scurta, iar spatele este aproape perfect vertical. Aceste proportii originale ofera tuturor pasagerilor un spatiu incredibil de mare. Si portbagajul este la fel de spatios. Cu o capacitate de 500 litri, cu toate scaunele functionale, stabileste un nou standard pe acest segment.

C3 Picasso da un nou sens expresiei „usor de utilizat” prin designul modular si intuitiv prin care se poate optimiza spatiul din interior intr-un timp record. Scaunele din spate au o marja de miscare independenta de peste 150 mm pentru a asigura confortul tuturor pasagerilor indiferent de forma sau marime. Scaunele pot fi rabatate cu o singura mana printr-o miscare foarte simpla, apasand clapeta din partea superioara a scaunelor spate. Combinat cu o podea mobila, aceasta functie ofera o suprafata de incarcare complet plata pana la primul rand de scaune.

Lungimea de incarcare poate fi extinsa – la peste 2,41 m – prin plierea scaunul din dreapta fata la maximum.

Placerea de a conduce si de a calatori

Soferul si pasagerii din C3 Picasso au parte de o vedere panoramica asupra drumului. Din postul de condus, soferul are o vedere periferica excelenta, gratie parbrizului inovator in trei parti. In plus, o pozitie inalta la volan ii confera acestuia o vizibilitate foarte buna asupra drumului. Suprafata vitrata are o dimensiune impresionanta - 4,52 mp - cu plafonul panormic astfel ca habitaclul este inundat de lumina. Senzatia odihnitoare de la bord este marita si de scaunele confortabile si de un sistem de izolare sonora excelent.

Cei care vor conduce noul C3 Picasso vor descoperi o experienta complet noua despre ceea ce inseamna placerea de a conduce. Si in acest domeniu, C3 Picasso stabileste un nou standard pentru acest segment. Dimensiunile compacte ale masinii si raza mica de bracaj o fac incredibil de agila si capabila sa depaseasca orice obstacol cu usurinta.

C3 Picasso este dotat cu o gama de motoare ultra-performante si economice. C3 Picasso va fi disponibil cu doua motoare pe benzina de ultima generatie -VTi 95 si VTi 120 - si doua motoare diesel - HDi 90 si HDi 110 DPFS, recunoscute pentru eficienta si performantele lor. Emisiile de CO2 sunt mici, de doar 125 g/km pentru motorizarea HDi 90. Versiunile C3 Picasso echipate cu motoarele HDi poarta semnatura Airdream®, garantia CITROËN in ceea ce priveste respectul pentru natura si mediul inconjurator.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL