Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Descarca Brosura
Schimba Modelul

C1 5 usi
 

CITRO╦N C1 este o explozie de energie ascunsa sub capota unei masini compacte de 3,43 m. Cei 4 pasageri ai modelului C1 vor avea parte de o experienta placuta, fara compromisuri la nivelul calitatii si mai ales la cel al sigurantei. Disponibil in versiuni cu 3 si 5 usi, CITRO╦N C1 dispune de 2 motorizari (68 CP benzina si 55 CP diesel) cu consum si emisii de CO2 reduse, cutie manuala sau automata.

CITRO╦N C1 - Stil atractiv

C1 este unul dintre modelele reprezentative pentru CITRO╦N, avand elemente cromate si design cu linii rotunde caracteristice modelelor din clasa mica CITRO╦N. C 1 are un aspect general placut, cu linii bine definite. Este un vehicul mic, robust si vivace. Modelul C1 aduce un numar mare de noutati in materie de elemente de design cum ar fi spoturi si spoiler spate transparente sau linii prelungite pentru usile din spate ale modelului cu 5 usi.

CITRO╦N C1 - Siguranta fara compromisuri

Noul CITRO╦N C1 are o tinuta de drum excelenta atat in oras cat si in afara acestuia. Acest lucru se datoreaza in principal elementelor de siguranta exceptionale incorporate de mini-vedeta CITRO╦N: discuri ventilate pe fata, airbag-uri pentru sofer si pasager in echiparea standard, ABS, EBD, CSC (Cornering Stability Control) pentru a mentine tinuta autovehiculul in viraje in momentul franarii. Ca si celelalte modele CITRO╦N, C1 se afla printre liderii segmentului sau de piata in materie de siguranta, lucru dovedit de cele 4 stele obtinute in testele EuroNCAP.

CITRO╦N C1 - Compact la exterior, spatios la interior

Mulat pe traficul urban, modelul C1 are 3,43 m lungime, 1,63 m latime si 1,47 m inaltime. In plus are o raza de bracare de 9,5 m si o cutie de viteze setata pentru schimbari rapide, specifice traficului urban. C1 este un model cu patru locuri si spatiu interior foarte generos, avand in vedere dimensiunile sale. Pasagerii din fata au suficient spatiu pentru a se putea bucura la un drum mai lung, iar cei din spate au suficient spatiu pentru a-si tine picioarele intr-o pozitie comfortabila, una dintre problemele frecvente la modelele acestei clase.

CITRO╦N C1 - Pret redus de achizitie si intretinere

Modelul CITRO╦N C 1 este comercializat la un pret moderat, fiind si ieftin de intretinut datorita costurilor reduse pentru reparatii si a consumului de carburant mic. Motorul pe benzina (1.0i si cutie de viteze manuala sau SensoDrive) si diesel (55 CP HDi) sunt ideale pentru traficul urban, dar suficient de puternice pentru a putea fi folosite si pe sosele. Ambele motorizari au emisii de CO2 extrem de reduse, de doar 109g CO2/km.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL