Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Schimba Modelul

Jumpy Furgon
 

Noul CITRO╦N Jumpy reprezinta legatura dintre gama Berlingo si gama Jumper. Aduce clientilor o gama larga de optiuni in ceea ce priveste volumul, capacitatea utila si lungimea bunurilor incarcate. Jumpy este echipat cu inovatii tehnologice si multiple elemente dedicate confortului, manevrabilitatii si sigurantei.

Construit pe aceste premise, Jumpy a convins clientii din segmentul sau de piata si a fost numit äVan of the Year 2008".

CITRO╦N Jumpy - Dimensiuni generoase si functionalitati multiple

Adaptat la flexibilitatea ceruta de consumatori, Jumpy este dispune de: volum de incarcare variabil, ceea ce inseamna ca noul Jumpy combina doua lungimi, doua ampatamente si doua tipuri de inaltime pentru caroserie. Din aceste combinatii rezulta un volum de incarcare intre 5 si 7m3. Capacitatea utila variaza intre 1 000 si 1 200kg. Noul Jumpy ofera suspensii auto-reglabile pe spate, ceea ce usureaza accesul in parcarile acoperite.

CITRO╦N Jumpy - Echipare si securitate de top

Noul Jumpy ofera volan reglabil pe inaltime si orizontala, faruri si stergatoare de parbriz automate, sau alimentare de 12V in centrul bordului. Autoutilitara Jumpy dispune de asemenea de limitator de viteza, sistem cruise-control, sistem de avertizare la parcarea cu spatele, kit hands-free cu Bluetooth hands-free si sistem de navigare NaviDrive pentru asistenta utilizatorilor profesionisti.

Sistemul de franare al noului model CITRO╦N Jumpy este extrem de fialbil si ofera frane cu discuri atat pe rotile din fata cat si pe cele din spate. Jumpy dispune de ABS si asistenta la franare de urgenta. Sistemul ESP si suspensiile auto-reglabile pe spate ofera o tinuta de drum impecabila, indiferent de greutatea bunurilor transportate. Pasagerii beneficiaza de cele mai bune masuri de securitate pasiva prin cele 6 airbaguri disponibile.

CITRO╦N Jumpy - Gama de motoare moderna

Jumpy este livrat in trei versiuni de motorizare diesel: 1,6 HDi 90 (66 kW), 2,0 HDi 120 (88 kW) si 2,0 HDi 140 DPFS (100 kW). Ultima versiuneinclude un filtru special in dotarea standard, ce reduce emisiile de CO2. Toate motorizarile beneficiaza de cutii manuale cu 5 trepte, respectiv 6 pentru modelele 2.0 Hdi.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL