Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Schimba Modelul

Berlingo First Furgon
 

Prima generatie CITRO╦N Berlingo isi pastreaza locul in gama de autovehicule sub numele de Berlingo First, cu un nivel de echipare de baza menit sa extinda oferta CITRO╦N pe acest segment.

Lansat initial in 1996, Berlingo First a fost primul autoutilitar de dimensiuni reduse al marcii, proiectat special pentru a transporta bunuri, avand o arie speciala integrata. A fost de asemnea primul LCV care a incorporat o serie de elemente de design, confort si manevrabilitate care erau disponibile in general doar vehiculelor de strada.

CITRO╦N Berlingo First Furgon - Functii si dimensiuni generoase

Berlingo First masoara 4,14 m lungime si 1,72 m latime si dispune de un volum de incarcare de 3m3 si o sarcina utila de 600 kg. Poate de asemenea sa transporte incarcaturi cu lungimi de pana la 1,70m sau chiar de pana la 2,10m beneficiind de scaunul multifunctional al pasagerului. O portiera glisanta este disponibila pentru a usura accesul in zona de marfa.

CITRO╦N Berlingo First Furgon - Cabina sigura si functionala

Interiorul modelului Berlingo First este similar cu cel al unui vehicul de pasageri, prin pozitia soferului si gama larga de echipari. Modelul Berlingo First dispune de aer conditionat, sistem audio cu radio-CD, sistem de cruise-control si limitator de viteza, toate aceste pentru a usura misiune soferului. In plus, Berlingo First dispune de airbag sofer si pasager si ABS.

CITRO╦N Berlingo First Furgon - Motoare performante

CITRO╦N Berlingo First este disponibil in doua motorizari: un motor diesel (HDi 75) si unul pe benzina (1.4i). Aceste motoare combina forta necesara transportului de bunuri si grija fata de mediul inconjurator. Motorul HDi 75 diesel consuma 5.4l/100 km in regim mixt si are emisii de CO2 de doar 143g/km.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL