Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Schimba Modelul

Berlingo Furgon
 

Noul CITRO╦N Berlingo aduce in prim plan importanta spatiului, proiectul de design modular si siguranta transportului de bunuri, cele mai importante aspecte pentru utilizatorii profesionisti.

In plus, noul CITRO╦N Berlingo stabileste standarde inalte in materie de echipare, confort si siguranta, avand grija de pasageri si indeplinind necesitatile profesionale.

CITRO╦N Berlingo Furgon - Vehicul practic

Noul Berlingo are 4,38m lungime pentru versiunea scurta si 4,6m pentru versiunea lunga. CITRO╦N Berlingo ofera capacitate extinsa de transport, cu suficient spatiu pentru a transporta 2 Europaleti pozitionati unul in spatele celuilalt. Noul Berlingo are 3,3m3 spatiu pentru o capacitate utila de 625kg pentru versiunea scurta si 3,7m3 si 750 kg pentru versiunea lunga, o referinta in materie de segment van.

Cabina Extenso« ofera un plus de versatilitate modelului Berlingo. Cabina poate transporta 3 persoane pe bancheta din fata. Pentru a usura accesul la zona pentru marfa, Noul Berlingo este echipat cu usi glisante care reduc timpul si efortul la incarcarea si descarcarea bunurilor.

CITRO╦N Berlingo Furgon - Masuri de siguranta de top

Pentru a veni in intampinarea cerintelor utilizatorilor profesionisti, noul CITRO╦N Berlingo are in dotarea standard ABS si asistenta la franarea in regim de urgenta. In plus sunt disponibile ESP, asistenta la pornirea din rampa si monitor de presiune a pneurilor. Pana la 6 airbaguri pot fi montate pe noul CITRO╦N Berlingo.

CITRO╦N Berlingo Furgon - Partener de afaceri performant

Noul CITRO╦N Berlingo este livrat in trei versiuni de motorizare: 90 cp 1.6 l 16V pe benzina si HDi 75 si HDi 92 motoare diesel. Motorul HDi 92 va fi echipat incepand cu decembrie 2008 cu un filtru special ce ii va permite sa primeasca eticheta ecologica Airdream«, pentru vehiculele CITRO╦Ncu emisii de CO2 reduse.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL