Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Schimba Modelul

Nemo Furgon
 

CITRO╦N Nemo este un vehicul comercial compact, o masina inteligenta, economica si robusta. Prin dimensiunile sale compacte, Nemo este cea mai mica dintre masinile ce formeaza gama de autoutilitare a producatorului francez CITRO╦N. Lansat in prima parte a lui 2008, Nemo a fost proiectat pentru a putea transporta cu usurinta pe strazile congestionate ale oraselor mari.

CITRO╦N Nemo Furgon - Compact si generos

Desi este un vehicul comercial compact, Nemo ofera capacitate de trasport mare, avnd spatiu de depozitare de 2,5 m3 si o capacitate utila de 610 kg. Prin usile sale glisante mari de pe lateral, usile asimetrice din spate si pragul foarte jos, Nemo a fost proiectat pentru a putea fi un vehicul usor de incarcat si descarcat.

CITRO╦N Nemo Furgon - Proiectat pentru profesionisti

Nemo propune un vehicul ce ofera soferului un drum confortabil, comparabil cu o masina de strada. CITRO╦N Nemo ofera o pozitie confortabila si ergonomica pentru sofer si o cabina spatioasa, aerisita si functionala, ce ofera pana la 12 spatii de depozitare.

Nemo are in plus multiple sisteme care usureaza munca soferului, in orice situatie. Nemo ofera sistem de asistenta la parcarea cu spatele si sistem de avertizare pentru viteza. Mai mult, un kit hands-free Bluetooth este disponobil si scaunul de pasageri Extenso«, care se transforma in pat sau targa atunci cand este pliat.

CITRO╦N Nemo Furgon - Siguranta fara compromisuri

Nemo include ABS si airbag pentru sofer in dotare standard. In plus, pana la patru airbaguri suplimentare pot fi montate. (airbag pasager si airbaguri laterale).

Pentru a satisface una din principalele griji ale utilizatorilor profesionisti, Nemo include o serie de functii menite sa protejeze bunurile transportate. Modelul Nemo este disponibil cu un sistem de blocare automata - activat cand vehiculul porneste - si cu functie de blocare selectiva, ce permite blocarea spatiului de transport al bunurilor independent de cabina.

CITRO╦N Nemo Furgon - Motoare eficiente si economice

Nemo este livrat cu 2 motoare, unul diesel (HDi 70) si unul pe benzina (75 bhp 1.4i). Ambele motoare sunt sustinute de o cutie de viteze manuala de 5 trepte.

Pentru varianta diesel, Nemo are emisii de CO2 de doar 116g/km. Aceasta performanta record transforma Nemo intr-o referinta a segmentului mini-van. In plus, motorul diesel da dreptul autoutilitarei Nemo sa primeasca eticheta Airdream«, oferita vehicululor CITRO╦N cu cele mai bune performante in ceea ce inseamna protejarea mediului inconjurator.

CITRO╦N Nemo a primit distinctia VAN OF THE YEAR 2009

Cu ocazia deschiderii Salonului de la Hanovra, un juriu specializat a decernat prestigiosul premiu "Van Of the Year 2009" celei mai mici utilitare din gama CITRO╦N, Nemo. CITRO╦N figureaza pentru al doilea an consecutiv pe primul loc al acestui clasament, dupa ce anul trecut vehiculul Jumpy a primit distinctia Van of the Year. Noul Berlingo s-a clasat pe a doua treapta a podiumului, dovedind inca o data faptul ca CITRO╦N a incercat si a reusit sa ofere o gama variata de vehicule utilitare care raspund nevoilor si exigentelor diferitelor categorii de utilizatori profesionisti.

Distinctia acordata modelului Nemo incununeaza creativitatea CITRO╦N, confirmand valoarea acestui vehicul cu o contructie inovatoare care raspunde asteptarilor clientelei de furgonete compacte. Alura deosebita si atragatoare, prestatiile sale si caracterul economic au cucerit de la lansarea sa, din primul semestru 2008, peste 13.000 de clienti in Europa.

CITRO╦N Nemo a completat marea familie a vehiculelor utilitare CITRO╦N, alaturandu-se modelelor Berlingo First, noului Berlingo, comercializat incepand cu acest an, Jumpy si Jumper. Cu aceasta gama de utilitare, cea mai larga din istoria sa, marca CITRO╦N acopera aproape in totalitate nevoile diferitelor categorii de clienti (pana la 2 tone sarcina utila si de la 2,5 la 17 m3 volum util).

Aceasta gama demonstreaza importanta pe care CITRO╦N o acorda acestei piete: in 2007, un vehicul din cinci marca CITRO╦N vandut in Europa (27 de tari) a fost un vehicul utilitar. Acest interes a fost rasplatit cu 9,6% cota de piata in Europa (27 de tari).

Vehicul mic, atragator si ingenios, Nemo se dovedeste compact in exterior si spatios la interior. Nemo pune la dispozitia utilizatorului dotari ingenioase care-i faciliteaza actiunile (usi glisante laterale, usi spate batante si asimetrice, scaun pasager rabatabil). Nemo ofera de asemenea confort deosebit, fara a face rabat in ceea ce priveste siguranta si dovedind un caracter ecologic pronuntat (emisii de 116 g CO2 pe km si consum de 4,4 l/100 km pentru versiunea HDi 70). Un record pe segmentul sau!

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL