Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Schimba Modelul

C-Crosser
 

Modelul C-Crosser, vedeta SUV (Sport Utility Vehicle) de la CITRO╦N, marcheaza continuarea expansiunii gamei de masini a producatorului francez. Modelul versatil si elegant are o tinuta de drum impecabila si motorizari de inalta clasa, amenintand segmentul masinilor de teren.

CITRO╦N C-Crosser - Stil impunator

Calitatile noului model CITRO╦N C-Crosser sunt usor de observat datorita liniei desenate de caroserie ce exprima putere si vitalitate. Designul sofisticat transforma C-Crosser-ul intr-un autovehicul elegant, distins si atragator.

CITRO╦N C Crosser este noua alternativa in segmentul executiv, segment dedicat persoanelor ce doresc sa beneficieze de versatilitatea unui automobil dedicat libertatii si aventurii.

CITRO╦N C-Crosser - Motorizare performanta

Motorul diesel de 160 cp (156 cp EEC) DIN HDi al noului C-Crosser contribuie la senzatia de confort la volan, datorita puterii dezvoltate. Echipat cu un sistem de filtrare specific motoarelor diesel (DPFS), reduce emisiile de CO2 pana la sub 200g/km (191g/km cu pneuri de 16 inch si 194g/km cu pneuri de 18 inch).

CITRO╦N C-Crosser - Sistem AWD pentru calatorii sigure

Beneficiind de transmisia integrala a modelului C-Crosser, soferii pot opta pentru 3 setari ale transmisiei, depinzand de conditiile de drum si de stilul de condus: sistem four-wheel , sistem two-wheel si sistem full-lock recomandat pentru situatiile cu aderenta redusa.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL