Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Descarca Brosura
Schimba Modelul

C6
 

CITRO╦N C6 este un autovehicul ce apartine clasei de lux. Modelul C6 prezinta inglobeaza toate elementele vitale ale acestui segment - eleganta, tehnica de varf si prestigiu - si le combina cu valorile esentiale CITRO╦N, fara a se indeparta semnificativ de linia CITRO╦N.

Toate aceste valori sunt exprimate prin tehnologie avantgardista, bazata pe stil unic si putere si avand ca scop confortul de prima clasa al pasagerilor.

CITRO╦N C6 - Motoare de mare performanta

C6 este disponibil cu doua motorizari, ambele disponibile cu o cutie automata cu 6 trepte: 215 cp DIN 3.0i V6 si 208 cp DIN 2.7 V6 HDi DPFS. Aceste motoare dezvolta suficienta forta pentru a impresiona orice pasionat de automobile, dar in acelasi timp sunt sufiient de silentioase pentru a pastra nota de eleganta a modelului.

CITRO╦N C6 - Siguranta deplina

De la bun inceput C6 a fost creat pentru a fi lider in segmentul sau de piata la orice capitol. Siguranta este cu siguranta unul dintre cele mai importante aspecte ale unui automobil, asa ca CITRO╦N C 6 acorda o deosebita atentie controlului autovehiculului si sigurantei pasagerilor. Masurile de securitate active si pasive includ ESP, o structura a caroseriei extrem de solida, 9 airbaguri - printre care si unul destinat genunchilor soferului - si tetiere active pentru scaunele din fata.

CITRO╦N C6 - Esenta tehnologiei

CITRO╦N C6 dispune de numeroase elemente ce transforma experienta de drum intr-un moment extrem de placut: sistem de atentionare in momentul schimbarii benzii (LDWS),faruri directionale Xenon dual-function, faruri dedicate condusului pe timp de zi, frana electrica pentru parcare sau asistenta la parcarea cu fata si spatele.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL