Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Descarca Brosura
Schimba Modelul

C5 Break
 

Liniile imprimate pentru designul noului CITRO╦N C5 reflecta indrazneala si ambitia ce au fost puse in proiectul noului model C5. Noul CITRO╦N este o combinatie de eleganta si performanta, distinctie si vitalitate.

Plafonul inalt si aripile pronuntate identifica noul CITRO╦N C5 drept un autovehicul de prestigiu, iar ferestrele concave ii dau semnatura clasica CITRO╦N.

CITRO╦N C5 Tourer - Eleganta, dinamica si siguranta

Intreaga structura a noului model CITRO╦N C5 se bazeaza pe caracteristicile avansate implementate platformei C6, o adevarata referinta in materie de securitate. Echiparea standard ce include ABS, ESP si 9 airbaguri, plaseaza modelul C5 in varful clasei sale din punct de vedere al sigurantei active si pasive. Nu in ultimul rand, sistemul CITRO╦N Emergency service, care este disponibil prin sistemul telematic NaviDrive, este implementat pentru a reduce timpul de contact cu ajutoarele in cazul unui accident, ajutand la cresterea sanselor de supravietuire.

CITRO╦N C5 Tourer - Atentie fata de sofer

Pozitia meticulos aleasa a soferului, il plaseaza pe acesta in centrul atentiei. Instrumentele de bord alese pentru noul CITRO╦N C5 au fost inspirate de cele dintr-un avion. Acest lucru face ca aceiasi impresie de energie si vitalitate sa se regaseasca atat la exterior cat si la interior. Impactul vizual al cockpitului este sustinut si de multe alte elemente inovative pe care le puteti descoperi parcurgand fisa tehnica a acestui autovehicul, cum ar fi sistemul de avertizare pentru schimbarea benzii sau farurile dual-Xenon.

Scaunele pot fi ajustate pentru maxim confort si suport in orice pozitie. Scaunele din fata sunt echipate cu un element electric ce permite ajustarea spatarului in partea superioara, pentru a odihni spatele soferului. Tot pentru relaxarea acestuia, scaunul soferului poate fi echipat cu functie de masaj.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL