Prezentare
Culori Disponibile
Galerie Foto
Configurator
Descarca Brosura
Schimba Modelul

C4 Picasso
 

Aspectul extrem de placut al noului CITRO╦N C4 Picasso respecta promisiunea producatorului de a revolutiona platforma C4. Noul concept Visiospace presupune luminozitate si vedere periferica de exceptie, designul modular si interiorul cu spatiu reconfigurabil, alaturi de cele elemente de top in materie de confort interior propun C4 Picasso drept una dintre vedetele noii game CITRO╦N.

CITRO╦N C4 Picasso - Stil dinamic si atractiv

Stilul modelului C4 Picasso este definit de liniile sale dinamice si estetice. Caroseria noului CITRO╦N C4 Picasso este un mix compact, practic si elegant. Dar in primul rand C4 Picasso este o masina dinamica, o masina careia ii sta bine atunci cand este condusa.

CITRO╦N C4 Picasso - Vizibilitate de exceptie si spatiu interior generos

Conceptul Visospace combina vizibilitatea de exceptie ("visio")cu un spatiu interior extrem de mare("space"). C4 Picasso ofera vizibilitate si luminozitate puternica, mai ales datorita parbrizului panoramic lat, cel mai mare spatiu interior si pentru depozitare din clasa lui si posibilitatea de reconfigurare a spatiului interior datorita designului modular al habitaclului.

CITRO╦N C4 Picasso - Motorizari si echipari de top

CITRO╦N C4 Picasso este disponibil in patru variante de motorizare cu consum redus de combustibil si care respecta normele de protectie a mediului: 2 pe benzina (127 cp DIN 1.8i 16V si cutie de viteze manuala cu 5 trepte, 143 cp DIN 2.0i 16V si cutie de viteze automata cu 4 trepte sau electronica de 6 trepte) si 2 diesel (HDi 110 DPFS si cutie de viteze manuala cu 5 trepte sau 6 trepte EGS, HDi 138 DPFS si cutie de viteze EGS6 automata cu 6 trepte.

C4 Picasso ofera un sistem automatic de asistenta la pornire si oprire in panta. In plus, C4 Picasso indeplineste cerintele cele mai exigente in materie de protectia pasagerilor, beneficiind in varianta standard de 7 airbaguri, 4 scaune Isofix, structura de rezistenta ramforsata, alerta pentru centura pe fiecare scaun si multe alte elemente menite sa garanteze securitatea pasagerilor in timpul calatoriei.

© 2004 - 2019 Pro Motor SRL. Toate drepturile rezervate. Programare & Webdesign: AVANSOFT SRL